Veilig bestellen

Veilig bestellen op Fleskopen.nl
Op deze pagina zullen wij je uitleggen waarom jij veilig kunt bestellen op fleskopen.nl.

SSL Certificaat
Wanneer je een website bezoekt zie je links boven in je browserbalk of deze website beveilig is. Bij Fleskopen.nl werken wij met een beveiligde link, dit wilt zeggen dat wij een SSL Certificaat hebben en een HTTPS verbinding. Een website die dit niet heeft, heeft een HTTP verbinding. De S staat voor ‘Secure’. Zorg er dus altijd voor dat jij enkel websites bezoekt met een HTTPS verbinding.

SSL certificaat
Zie de HTTP:// link van deze website.

Gegevens zichtbaar
Wij geven inzicht in al onze gegevens, denk hierbij aan een contact adres, telefoonnummer, e-mail en KVK nummer. Het is belangrijk dat jij weet bij wie jij een product koopt. Als een bedrijf weinig tot geen informatie verschaft aan zijn/haar kopers, dan kun jij er al vraagtekens bij gaan zetten. Want waarom zou een bedrijf deze gegevens niet willen weergeven? Precies!

Onze gegevens
Straat: Dokter de boerstraat 5 
Postcode: 1733Vk 
Plaats: Nieuwe Niedorp 
Land: Nederland
E-mail: info@fleskopen.nl
Telefoonnummer: 06-40147239
KVK nummer: 73740276

Betaal mogelijkheden
Op onze website heb jij diverse betaal mogelijkheden. Op sommige websites heb je maar een beperkt aantal betaal mogelijkheden, dit zijn dan de betaalmogelijkheden die niet te traceren zijn. Zo weet jij nooit naar wie jij je geld hebt over gemaakt en kun jij het ook nooit meer terug krijgen. Let hier dus goed bij op wanneer jij een product aanschaft op het internet.

Bekijk hier de betaal mogelijkheden van Fleskopen.nl.